Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyasının kırıldığını görmek

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, girilen yolda zarar edileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşyasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Rüyada kırılan eşya görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada eşyaların kırıldığını görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış eşya görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet eder.

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments