Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşyalarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işlerinden feragat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış eşya görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılan eşya görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, küslükleri gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyaların kırıldığını görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments