Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyanın kırılmasını görmek

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada eşyanın kırılmasını gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulur.

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşyaların kırıldığını görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulur.

Rüyada kırılan eşya görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış eşya görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments