Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış eşya görmek

Rüyada kırılmış eşya görmek

Rüyada kırılmış eşya görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, bol hayır duası alınacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış eşya gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işarettir.

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerin bozulacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada kırılan eşya görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, her geçen gün başarıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış eşya görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına yorulur.

Rüyada eşyaların kırıldığını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalettir.

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, nasiplerini alacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments