Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, mülkiyetinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada kırılan eşya görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, yeni işler yapılacağına, çok başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış eşya görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada eşyaların kırıldığını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, anne baba duasının alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments