Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyaları oynatmak

Rüyada eşyaları oynatmak

Rüyada eşyaları oynatmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eşyaları oynatmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada eşyaları oynatmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının oynadığını görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada topla oynadığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada köpekle oynadığını görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet eder.

Rüyada tenis oynadığını görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın oynadığını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada reklam filminde oynadığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bebekle oynadığını görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments