Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya satın almak

Rüyada eşya satın almak

Rüyada eşya satın almak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına yorulur.

Rüyada eşya satın almak gördüyseniz:

  • Değişimin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eşyalarının satıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı işlere girişileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına yorulur.

Rüyada eski eşya satın almak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada cam eşya satın almak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Rüyada eşya satın almak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni eşya satın almak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ev eşyası satın almak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, mutlu olacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada beyaz eşya satın almak mallarının ve parasının çoğalacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments