Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz eşya satın almak

Rüyada beyaz eşya satın almak

Rüyada beyaz eşya satın almak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, girişimlerde bulunacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, büyük işlere imza atacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz eşya satın almak gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Rüyada beyaz eşya satın almak helal lokma yiyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski eşya satın almak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yaşamın kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni eşyalar satın almak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, nimetin ve kazancın artacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfak eşyası satın almak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşya satın almak ticarette başarılı olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet eder.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine inanılır.

Rüyada ev eşyası satın almak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşyalarının satıldığını görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments