Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalarının satıldığını görmek

Rüyada eşyalarının satıldığını görmek

Rüyada eşyalarının satıldığını görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, işlerinin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyalarının satıldığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz eşya satın almak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni eşya satın almak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam eşya satın almak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bütçesinin genişleyeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada eşyalarının satıldığını görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni eşyalar satın almak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutfak eşyası satın almak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına yorulur.

Rüyada eski eşya satın almak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyası satın almak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, talihinizin artacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments