Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eşya satın almak

Rüyada yeni eşya satın almak

Rüyada yeni eşya satın almak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni eşya satın almak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Rüyada yeni eşyalar satın almak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni eşya satın almak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz eşya satın almak kırgınların barışacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşyalarının satıldığını görmek zenginliğe, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet eder.

Rüyada ev eşyası satın almak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, şanssızlık yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşya satın almak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam eşya satın almak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments