Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşya satın almak

Rüyada eski eşya satın almak

Rüyada eski eşya satın almak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kendisini işine vereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada eski eşya satın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada eski eşya satın almak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine delalet eder.

Rüyada yeni eşya satın almak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfak eşyası satın almak gelmek istediği noktalara geleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz eşya satın almak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşya satın almak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, elinin bollaşacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev eşyası satın almak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kazancının eksileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam eşya satın almak bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments