Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskimiş yorgan görmek

Rüyada eskimiş yorgan görmek

Rüyada eskimiş yorgan görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, duaların boşa gideceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskimiş yorgan gördüyseniz:

  • Başkalarını yenebileceğiniz yoldan ilerlemeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada eski yorgan görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada eskimiş yorgan görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulur.

Rüyada eski yorgan atmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski yatak yorgan görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yorganda altın görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yıgmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak yorgan görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments