Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskiciye bir şey satmak

Rüyada eskiciye bir şey satmak

Rüyada eskiciye bir şey satmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada eskiciye bir şey satmak gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Rüyada eskiciye bir şey satmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskiciye eşya satmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskiciye demir satmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulur.

Rüyada yüzüğün eskidiğini görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, gelirinin de artmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbisesinin eskidiğini görmek hastalıkların uzak duracağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğünün eskidiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada halının eskidiğini görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabılarının eskidiğini görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kazancının iki kat artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments