Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskici görmek

Rüyada eskici görmek

Rüyada eskici görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, endişeli durumların son bulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada eskici gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Rüyada halının eskidiğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranın eskidiğini görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Rüyada elbisenin eskidiğini görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada evin eskidiğini görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına inanılır.

Rüyada ayakkabısının eskidiğini görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün eskidiğini görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Rüyada ayakkabının eskidiğini görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, alanında marka bir isim olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada eskiciye demir satmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments