Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyanın eskidiğini görmek

Rüyada eşyanın eskidiğini görmek

Rüyada eşyanın eskidiğini görmek tamamen içine kapanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyanın eskidiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada eşyanın eskidiğini görmek bilgilerle donanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskiciye eşya satmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elbisenin eskidiğini görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Rüyada evin eskidiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, musibetlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının eskidiğini görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabılarının eskidiğini görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbisesinin eskidiğini görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada arabanın eskidiğini görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments