Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın eskidiğini görmek

Rüyada arabanın eskidiğini görmek

Rüyada arabanın eskidiğini görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bir ortaklık kurulacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın eskidiğini gördüyseniz:

  • Hakkınızı korumak için herşeyi yapmalısınız.

Rüyada arabanın eskidiğini görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı eskidiğini görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğünün eskidiğini görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabısı eskimek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, başının ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskici dükkanı görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada eskiciye bir şey satmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yokluk çekeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eskiciye demir satmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sorunlarını çözeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada eskici olmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments