Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde kına yakmak

Rüyada düğünde kına yakmak

Rüyada düğünde kına yakmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada düğünde kına yakmak gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Rüyada düğünde kına yakmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiye kına yakmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölü birine kına yakmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına yakmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet eder.

Rüyada ölünün eline kına yakmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret eder.

Rüyada kızının eline kına yakmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kafasına kına yakmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments