Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski tesbih görmek

Rüyada eski tesbih görmek

Rüyada eski tesbih görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, işlerinin de rast gideceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Rüyada eski tesbih gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada eski tesbih görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden tesbih almak ticarette öne geçeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tesbih boncuk görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada tesbihi boynuna takmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette tesbih görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret eder.

Rüyada tesbihi kaybetmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada namaz tesbihatı görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, aç kalacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada değerli tesbih görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, alım gücünün artmasına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments