Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski tapınak görmek

Rüyada eski tapınak görmek

Rüyada eski tapınak görmek hayırlı işlere imza atacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kişinin esenlik bulacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işaret eder.

Rüyada eski tapınak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada eski tapınak görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tapınak görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada artemis tapınağı görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada budist tapınağı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, zor durumlarda kalacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi öpmeye çalışmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, çaresiz kalacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşle sarılmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yiyip içeceğine, en yüksek makamlara oturacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, huzura kavuşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments