Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada budist tapınağı görmek

Rüyada budist tapınağı görmek

Rüyada budist tapınağı görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada budist tapınağı gördüyseniz:

  • Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler.

Rüyada budist tapınağı görmek kısmetlerinin açılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Rüyada eski tapınak görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına yorulur.

Rüyada artemis tapınağı görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tapınak görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, zafer elde edeceğine, iyi kısmetleri olacağına delalet eder.

Rüyada but görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada et but görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada dana budu görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada çiğ tavuk budu görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çevreye karşı itibarın artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments