Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşle sarılmak

Rüyada eski eşle sarılmak

Rüyada eski eşle sarılmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sayılacağına ve sevileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Rüyada eski eşle sarılmak gördüyseniz:

  • Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir.

Rüyada eski eşine sarılmak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada eski eşinin sarıldığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, malında azalmaya rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşle sarılmak sevdiğine kavuşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Rüyada eski eşe sarılmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerini toparlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin boynuna sarılmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalet eder.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Rüyada ölen eşine sarılmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ölü eşe sarılmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments