Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi öpmeye çalışmak

Rüyada eski sevgiliyi öpmeye çalışmak

Rüyada eski sevgiliyi öpmeye çalışmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi öpmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle barışmaya çalışmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye ulaşmaya çalışmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dua alacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öpmeye çalışmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak daha çok kazanmaya başlayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski işte çalışmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, yeni iş kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski patronla çalışmak para biriktirebileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına inanılır.

Rüyada eski işinde çalışmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalettir.

Rüyada eski işyerinde çalışmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments