Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tapınak görmek

Rüyada tapınak görmek

Rüyada tapınak görmek hayırlı olayların yaşanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, fakir çocukları giydireceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, oğlu evli ise boşanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada tapınak gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada budist tapınağı görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada artemis tapınağı görmek kudretinin yerine geleceğine, yeniden can bulacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Rüyada eski tapınak görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada tapınak görmek mülk sahibi olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, günlerini bunun için harcayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments