Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, insanların alım gücünün azalacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir tanıdık bayan gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir bayanı görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayanı görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, ana baba sözü dinlemeye, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bayan görmek kazancın daha da arttırılacağına, birçok dertle muhatap olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayan görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bayan görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments