Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok eski bir tanıdığı görmek

Rüyada çok eski bir tanıdığı görmek

Rüyada çok eski bir tanıdığı görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada çok eski bir tanıdığı gördüyseniz:

  • Olaylar canlanabilir.

Rüyada eski tanıdığını görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski tanıdık kadın görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize yorulmaktadır.

Rüyada çok eski tanıdık görmek işlerinin başarılı olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski tanıdıklarını görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada eski tanıdığı görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada eski bir tanıdığa sarılmak insanlardan uzaklaşılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments