Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski tanıdığını görmek

Rüyada eski tanıdığını görmek

Rüyada eski tanıdığını görmek dileklerinin de kabul olacağına, ortalığın karışacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski tanıdığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Rüyada çok eski tanıdık görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, itibarını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada eski bir tanıdığı görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski tanıdıklarını görmek sosyal konumunun değişeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski tanıdığın birini görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada eski tanıdığını görmek günah işlemeyi terk edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski tanıdık kadın görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bir tanıdığa sarılmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments