Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski köprü görmek

Rüyada eski köprü görmek

Rüyada eski köprü görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine yorulur.

Rüyada eski köprü gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Rüyada eski köprü görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, para sıkıntısının olmayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına inanılır.

Rüyada eski tahta köprü görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada eski bir köprü görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının köprüden düştüğünü görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada boğaz köprüsü görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada köprüden sallanmak hastalıklarından kurtulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada demir köprüden geçmek başarılı bir kişi olunacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden geçtiğini görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments