Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta taşıdığını görmek

Rüyada tahta taşıdığını görmek

Rüyada tahta taşıdığını görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tahta taşıdığını gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada tahta taşıdığını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulur.

Rüyada motorlu taşıt görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada eşya taşıdığını görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işarettir.

Rüyada kum taşıdığını görmek sağlığını da kaybedeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada odun taşıdığını görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, onları rahat ettireceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına alamet eder.

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, şaşkın olacağına yorulur.

Rüyada süt taşıdığını görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayrak taşıdığını görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments