Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili konuşmak

Rüyada eski sevgili konuşmak

Rüyada eski sevgili konuşmak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili konuşmak gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, gönül sızılarının dineceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret eder.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments