Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları veya alışılmadık nedenlerle ilgili grupsal çalışmalar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi otururken görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle internette konuşmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, şifa edineceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili konuşmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak geçim derdinin biteceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments