Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle konuşmak

Rüyada eski sevgilisiyle konuşmak

Rüyada eski sevgilisiyle konuşmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak başarı için yılmadan çalışılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak onun mutlu olmasına vesile olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle internette konuşmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, hata yapılacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments