Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, bununla yüceleceğine, zinde kalacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili hakkında haber almak kazancını günden güne daha da arttıracağına, kendisiyle de gururlanacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada fare hakkında konuşmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada cinler hakkında konuşmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin hakkında konuşmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada cin hakkında konuşmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada para hakkında konuşmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına inanılır.

Rüyada altın hakkında konuşmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments