Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını gördüyseniz:

  • İşinizi, para kazanma yöntemlerinizi veya paranızı yönetme biçiminizi daha ciddi şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle yattığını görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle yatarken görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi yatarken görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments