Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek

Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek

Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, vefa göstereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada sevgilisiyle yattığını gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi yatarken görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle yatarken görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yattığını görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, bereket ve zenginlik olacağına, emeklerin boş yere harcanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek işlerinin de rast gideceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments