Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, derdin sona ereceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulundurmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yattığını görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, günlerini hastanede geçireceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, düşmanlarının güçleneceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi yatarken görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle yatarken görmek kazalardan, belalardan korunacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments