Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle yatarken görmek

Rüyada sevgiliyle yatarken görmek

Rüyada sevgiliyle yatarken görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle yatarken gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Rüyada sevgiliyi yatarken görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, günahların af olacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, aksine daha da zorlaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yattığını görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle yatarken görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, rahatın ve konforun geleceğine, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, arkadaştan görülecek faydaya, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek saygınlık elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments