Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle yattığını görmek

Rüyada sevgiliyle yattığını görmek

Rüyada sevgiliyle yattığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle yattığını gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yatarken görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle yatarken görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, insanlara iyilik yapmaya, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, başarısının artacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle yattığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments