Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek

Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek

Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, şansının açık olacağına, güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yatarken gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Rüyada eski sevgiliyi yatarken görmek sorunların ortadan kalkacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek asosyal bir insan haline geleceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek kazancını arttıracağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, borçlarının kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle yattığını görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yatarken görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle yatarken görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments