Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşıyla tartıştığını görmek

Rüyada arkadaşıyla tartıştığını görmek

Rüyada arkadaşıyla tartıştığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşıyla tartıştığını gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, üzüntü yaşamaya inanılır.

Rüyada arkadaşlarınla tartıştığını görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tartıştığını görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşıyla tartıştığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga tartışma görmek ayrılanların birleşeceğine, halinin iyi olduğuna, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablayla tartıştığını görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine inanılır.

Rüyada biriyle tartışıp ağlamak geçmişi unutup geleceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments