Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tartıştığını görmek

Rüyada tartıştığını görmek

Rüyada tartıştığını görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, onlar için çabalayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, mal edineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tartıştığını gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada başkasının tartıştığını görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, gergin olacağına inanılır.

Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyle tartıştığını görmek imkânlarının azalacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle tartıştığını görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuyla tartıştığını görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayla tartıştığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalet eder.

Rüyada kardeşle tartıştığını görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Rüyada bir kadınla tartıştığını görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments