Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sözlendiğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle sözlendiğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle sözlendiğini görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sözlendiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sözlendiğini görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sözlendiğini görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sözlendiğini görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle sözlenmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle sözlendiğini görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sözlendiği kişiyi görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments