Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek

Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek

Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, büyük zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sözlendiğini görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sözlendiğini görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sözlendiğini görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle sözlenmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlenmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kızının sözlendiğini görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments