Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek

Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek

Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek nice noksanlık içinde olduğuna, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek hayırlı kararlar verileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sıkıntılarını çözeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sözlendiğini görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kendine geleceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle sözlendiğini görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle sözlenmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, elindekileri de kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sözlendiğini görmek doğru yatırımlar yapacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle sözlenmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sözlendiği görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments