Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlendiği kişiyi görmek

Rüyada sözlendiği kişiyi görmek

Rüyada sözlendiği kişiyi görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kazancının azalacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sözlendiği kişiyi gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlenmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada sözlendiği kişiyi görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kazançlı adımlar atılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sözlendiğimi görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, malının da hiç olacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının sözlendiğini görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı biriyle sözlenmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada başka birinin sözlendiğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments