Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle sözlendiğini görmek

Rüyada sevgiliyle sözlendiğini görmek

Rüyada sevgiliyle sözlendiğini görmek yaşamdan istediklerini alacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sözlendiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle sözlendiğini görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sözlendiğini görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işarettir.

Rüyada sevgilisiyle sözlenmek övgü dolu sözler duyacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sözlendiğini görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada zorla sözlendiğini görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, keyifli sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sözlendiği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments