Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle sözlendiğini görmek

Rüyada biriyle sözlendiğini görmek

Rüyada biriyle sözlendiğini görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, dertlerin günden güne artacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle sözlendiğini gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var.

Rüyada birinin sözlendiğini görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle sözlenmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sözlendiğini görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, mülkiyetinin de artacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlenmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada sözlendiğini görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının sözlendiğini görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, geniş bir rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasıyla sözlenmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments