Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak çirkin iftiralara uğrayacağına, hata yapılacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorumlarınızı hafife alabilirler.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir dostun geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, eski enerjisini bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak işyerini kapatacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili yatmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments