Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle yatmak

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, içinin rahatlayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yatmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili yatmak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kocayla yatmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments