Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak

Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak

Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yoğun stres altında kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak bolluk ve bereket yakalayacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye sarılıp yatmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarılıp yatmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada erkekle sarılıp yatmak iftiraya uğrayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğe sarılıp yatmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada biriyle sarılıp yatmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılıp yatmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments