Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, hayaller kurulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aşağı görüyorsunuz.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerinden de geri kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, malının, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada sarılmak ağlamak sıkıntılı durumlar geçireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşine sarılıp ağlamak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments